• TvdW Administratieve Begeleiding en Advies bureau Waalwijk
Gedeelde kennis,
dubbel inzicht

Wilt u de communicatie tussen u en uw administratie/accountantskantoor verbeteren? Wilt u ook meer inzicht en gevoel bij uw financiële cijfers en/of jaarrekening?  Lees dan ons nieuwste E-book 2017! Misschien kunt u dan ook nog besparen op de (administratie/accountants)kosten!

voorbereiden jaarrekeningNaast de ontwikkeling van onze geheel vernieuwde website zijn we deze periode ook bezig geweest met het schrijven van ons nieuwste E-book; Voorbereiden Jaarrekening 2017.

In dit geheel vernieuwde E-book hebben we de belangrijkste tarieven, wetten en actiepunten beschreven voor de jaarrekening 2017. Daarnaast staan er in dit E-book enkele nuttige aandachtspunten die voor het einde van het jaar nog geregeld moeten/kunnen worden of waar u nog een mogelijk (belasting)voordeel uit kunt halen. Tot slot hebben wij een tweetal overzichtelijke checklists samengesteld, die u kunt gebruiken om gegevens aan te leveren bij uw administratie/accountantskantoor.

Wij geloven dat elke ondernemer door dit E-book een beter beeld krijgt van de achterliggende stukken van een jaarrekening, en daardoor een beter inzicht krijgt in zijn eigen bedrijf.  U wordt als ondernemer meer betrokken bij het proces rondom de jaarrekening. Hierdoor kan de accountant/administrateur in sommige gevallen meer tijd besteden aan de advisering voor uw bedrijf!

Door op de links afgebeelde voorpagina van het E-book te klikken, download u het E-book!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord