• Lancering E-book Voorbereiden Jaarrekening 2022-2023
  • Lancering E-book Voorbereiden Jaarrekening 2022-2023
  • Lancering E-book Voorbereiden Jaarrekening 2022-2023
TvdW

Ook dit jaar brengen we – inmiddels voor het tiende achtereenvolgende jaar! – ons e-book ‘Voorbereiden jaarrekening’ uit. Bovendien hebben we een extraatje voor u: een special met belastingtips voor het einde van het jaar. Dat is nog eens handig!

Dankzij het e-book ‘Voorbereiden jaarrekening 2022-2023’ kunt u als ondernemer zelf al een aantal zaken voorbereiden. Het grote voordeel hiervan is dat u uw administratiekantoor of accountant een goed voorbereid dossier kunt overleggen, waardoor een aantal werkzaamheden voor hen minder tijd in beslag zullen nemen én dus minder kosten voor u als ondernemer zullen opleveren. Een win-winsituatie! Ons e-book geeft handvatten om de benodigde documenten snel, compleet en zonder miscommunicatie op te stellen.

Ook kunt u aan de hand van een aantal duidelijke, voorgestelde stappen zelf een aanzet maken voor de fiscale winstaangifte.

Het e-book is bovendien bedoeld om tijdig, voordat het jaar voorbij is, in te spelen op fiscale zaken. Door dit op tijd te doen, kunt u binnen de gestelde mogelijkheden wellicht belasting besparen! Ook benoemen we in ons e-book regelmatig actuele aandachtspunten, zoals wijzigingen in het tarief en de schijven van de vennootschapsbelasting.

We zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer door het lezen en toepassen van de tips uit ons e-book een beter beeld van de achterliggende stukken van een jaarrekening krijgt én daardoor een beter inzicht in zijn of haar eigen bedrijf.

U kunt het e-book en onze eindejaarstips helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen downloaden op de speciale website die wij daarvoor hebben ingericht: www.administratiewaalwijk.nl. U hoeft alleen uw naam en e-mailadres nog maar in te vullen om allebei de documenten gratis en vrijblijvend te downloaden!

We wensen u veel leesplezier en hopen dat de informatie nuttig en bruikbaar voor u is. Doe er uw voordeel mee! 😊

Heeft u na het lezen van ons e-book opmerkingen, tips, wensen of aanvullingen? Daar staan we uiteraard voor open!

Stuur dan even een e-mail naar info@twanvandewiel.nl en we komen zo snel mogelijk op uw bericht terug.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×