• Starterskit; de tool voor een goede start voor jouw onderneming
 • Starterskit; de tool voor een goede start voor jouw onderneming
 • Starterskit; de tool voor een goede start voor jouw onderneming
Een goed begin
voor elke ondernemer

In Nederland zien we steeds meer startende ondernemers en daar zijn wij bij TvdW blij mee! Maar wat ons opvalt is dat jongeren (13 – 18 jaar) steeds vaker hun eigen ondernemingen beginnen, in 2018 is deze groep jonge ondernemers gegroeid met 31%. In 2017 waren er 2.728 startende ondernemers die zich inschreven bij de KvK, in 2018 waren dit er maar liefst 3.586! En voor de nieuwe/toekomstige ondernemers onder ons, hebben wij de gratis TvdW Starterskit ontwikkeld.

Ondersteuning
Waar moet ik opletten als ik net ben gestart? Hoe ga ik factureren naar mijn klanten? Hoe ga ik mijn administratie bijhouden? Wat zijn mijn doelen en hoe ga ik die halen? Een paar vragen die de basis vormen voor jouw ontwikkeling als ondernemer. Om je daarbij te helpen hebben wij de gratis TvdW Starterskit ontwikkeld, door middel van deze Starterskit ondersteunen we jou in je eerste fase als startende ondernemer!

Wat zit er allemaal in de Starterskit?
De Starterskit bevat:

 • TvdW USB met daarop;
  – Documenten voor de kilometerregistratie
  – Een link naar een gratis programma voor het bijhouden van je uren
  – Een infoblad voor starters
  – Infoblad met betrekking tot (beperkt) aftrekbare kosten;
 • TvdW link naar een gratis factureringspakket (spitsfactuur);
 • TvdW notitieblok en pen;
 • TvdW format ondernemingsplan, waarmee je zelf een begroting kunt samenstellen maar ook je marketing doelstellingen kunt bijhouden;
 • TvdW ordner met functionele indeling.

Voor wie is de TvdW Starterskit?
De Starterskit is voor ondernemers die al gestart zijn of toekomstige ondernemers die plannen hebben om een eigen onderneming op te richten. Jong of oud, de Starterskit is voor elke startende ondernemer. De Starterskit is daarnaast ook volledig gratis!

Workshop Young Professionals
In augustus zal TvdW een tweede gratis workshop geven aan startende/toekomstige ondernemers. Tijdens deze workshop willen we jou wegwijs maken in het ondernemerschap. De workshop zal plaatsvinden op het TvdW kantoor in Waalwijk (Margrietstraat 95). Ben jij een startende ondernemer en wil je hier graag bij zijn? Bel dan naar 0416-337793 of meld je aan via info@twanvandewiel.nl.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord