• Missie en Visie
  • Missie en Visie
  • Missie en Visie
korte lijnen

Missie

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit willen we realiseren door passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan, zijn de pijlers waarop onze dienstverlening is gebouwd.Op verschillende wijzen zoeken wij frequent contact met de klant.

Visie

Van toegevoegde waarde zijn voor de klant, dat is waar wij het allemaal voor doen. Wij brengen rust en overzicht bij onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op de kerntaken van hun onderneming. Tussentijds inzicht in de cijfers en het bijbehorende advies zijn in onze ogen onmisbaar voor een gezonde onderneming. Hier spelen wij met een proactieve werkhouding op in. Met onze TvdW Academy hopen wij de ondernemer nog meer van toegevoegde waarde te zijn door deze op verschillende vlakken te voorzien van essentiële informatie in een versnipperde wereld van informatie.

Deskundigheid

Onze deskundigheid is gebaseerd op opleiding en ervaring. Maar ons vakgebied verandert voortdurend en soms spelen er bij een klant hele specifieke zaken. Daarom zijn wij lid van Fiscount. Fiscount is een specialistische adviesorganisatie voor zelfstandige accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Wij bepalen zelf, en in samenspraak met u of de vakspecialisten van Fiscount worden ingeschakeld. Wij worden door Fiscount op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Om bij te blijven volgen wij regelmatig cursussen.

Korte lijnen

Wij werken altijd met korte lijnen, waardoor we goed bereikbaar zijn en in direct contact staan met de klant. Wij kennen al onze klanten bij naam en communiceren op een open, informele, maar professionele manier. Door oprecht betrokken te zijn bij de klanten weten wij precies wat er speelt en wat hun wensen zijn. Het samenwerken mét, in plaats van het werken vóór een klant levert kostbare relaties op die wij erg waarderen.

Toekomst

Ook in de toekomst zullen wij deze koers blijven varen. Door de behoeften en wensen van onze klanten voorop te stellen, blijven we ons sterk maken voor hen. We hopen de komende jaren nog meer klanten te mogen verwelkomen en daarmee een gezonde, gedoseerde en verantwoorde groei door te maken. Dit alles met medewerkers met de juiste competenties, die bij ons en onze werkwijze passen en die net als wij waarde hechten aan de voor ons zo belangrijke kernbegrippen.

 

TvdW ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet!

 

 

Blog
Terugblik op 2021

We kunnen met recht stellen dat ook 2021 voor velen van ons weer een ‘vreemd’ jaar was. Na het (eerste) Coronajaar 2020 gaat ook 2021 de boeken in als een jaar dat anders liep dan we hadden gehoopt of verwacht. Maar … gelukkig hoeft ‘anders’ niet per se ‘slechter’ te betekenen. Integendeel: voor TvdW was<lees meer>
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord