• Kennismaken met …
Welcome
to the team!

Een nieuw gezicht bij TvdW, dat u de komende maanden bij een bezoek aan ons kantoor regelmatig zult tegenkomen, is dat van onze stagiair Joeri.

We stellen hem graag wat uitgebreider aan u voor!

Joeri van Engelen

Vertel eens, Joeri: wie ben je en voor welke studie kom je je stage bij ons vervullen?

“Ik ben Joeri van Engelen, 23 jaar oud en geboren in Waalwijk. Ik volg op het moment de opleiding Finance & Control op het Avans en ben daar nu bezig aan mijn derde jaar. Vanaf 1 september tot en met eind januari mag ik mijn stage bij jullie op kantoor vervullen, waar ik natuurlijk veel zin in heb.”

Dat is mooi, dat horen we graag! Kun je aangeven wat je vooral hoopt te leren de komende tijd?

“Ik denk dat een stage bij jullie bedrijf me veel zal leren op het gebied van financiën. Dat is de richting die ik graag uit wil. Het lijkt me mooi om te zien hoe het werkveld eruitziet. Ik ben benieuwd wat er in de praktijk allemaal bij komt kijken en hoop daar veel van te kunnen leren.”

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wat doe je verder graag, na werktijd?

“Ik ben sportief en vooral graag bezig met fitness. Ook vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken en leuke dingen te gaan doen. En ik heb ook nog een bijbaan in de keuken. Een volle agenda dus!”

We wensen je veel succes met je stage het komende half jaar, Joeri. Welkom bij team TvdW!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord