• Maak kennis met Tim van Hemert
  • Maak kennis met Tim van Hemert
  • Maak kennis met Tim van Hemert
TvdW
01-05-2023

Het TvdW-team is weer een stukje groter geworden! Tim gaat bij TvdW aan de slag met de marketing en communicatie. We stellen hem graag aan je voor!

 

Tim, kun je ons eens een korte introductie over jezelf geven?

Tim gaat aan de slag voor communicatie / marketing bij TvdW

Zeker! Mijn naam is Tim van Hemert, ik ben geboren op 6 maart 2001 en woon, met mijn ouders en zus, in het kleine Elshout. Sinds eind maart 2023 werk ik, naast mijn studie, bij TvdW. Hier hou ik me op de vrijdagen bezig met allerlei verschillende marketing- en communicatiezaken; van het schrijven van de wekelijkse blogartikelen tot het verbeteren van de website of het ondersteunen bij de social media-posts.

 

Wat doe je naast je baan bij TvdW voor studie?

Momenteel volg ik de Master-studie Communication and Information Sciences aan Tilburg University. Daarvoor heb ik de gelijknamige bachelor-studie gevolgd. Je kunt dus wel zeggen dat ik dit werkveld erg interessant vind, haha!

 

Heb je al ergens anders werkervaring opgedaan?

Ik heb al een paar erg leuke bijbaantjes gehad. Zo ben ik hiervoor aan de slag geweest als copywriter, waarbij ik allerlei soorten teksten voor allerlei soorten websites mocht schrijven. Verder heb ik een tijdje stage mogen lopen bij Attractiepark Toverland, ook op de marketing- en communicatieafdeling; een super toffe ervaring! Daarvoor heb ik nog ruim 3 jaar met veel plezier als Hulpkracht Eerste Kassamedewerker bij de Jumbo in Vlijmen gewerkt.

 

Hoe kom je dan bij TvdW terecht?

Omdat mijn studie best een druk traject is, kan het soms lastiger zijn om school en werk goed te blijven combineren. Het sprak me daarom heel erg aan dat TvdW in de vacature aangaf hier graag in mee te willen denken. Ook van het feit dat ik met afwisselende zaken bezig zou zijn en hierbij veel nieuwe dingen kon leren, werd ik erg enthousiast. Ik kreeg na mijn reactie op de vacature al na een uur een positieve reactie van Twan. Ook het eerste kennismakingsgesprek voelde al direct goed aan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik de stap gewoon gewaagd heb!

 

Waar keek je het meest naar uit?

De grote afwisseling in de werkzaamheden. Ik heb een hele brede interesse en vind enorm veel dingen interessant, dus is het voor mij ideaal dat ik ook met veel verschillende werkzaamheden binnen communicatie en marketing bij TvdW aan de slag kan!

 

Heb je naast je studie en je werk nog tijd voor andere leuke dingen?

Gelukkig wel hoor, haha! Ik heb een heel leuk eigen paard, waar ik dagelijks te vinden ben. Ik vind vooral eventing erg leuk om te doen. Wat dat inhoudt? Dat is een combinatie van drie verschillende wedstrijdonderdelen op één dag, waarbij afgesloten wordt met het crosscountry-parcours door een bosrijke omgeving met natuurlijke hindernissen: voor mij het leukste onderdeel. Naast de paardensport vind ik het ook erg leuk om regelmatig een pretpark te bezoeken met mijn vrienden.

 

Dankjewel voor je antwoorden Tim, leuk om zo wat meer over je te weten te komen! We wensen je veel succes en plezier met het afronden van je studie en je bijbaan hier bij TvdW.

Ben je benieuwd naar de rest van ons team? Neem dan een kijkje op onze Meet the Team pagina!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×