• Erik van Roessel – IMPACTUS
  • Erik van Roessel – IMPACTUS
  • Erik van Roessel – IMPACTUS
TvdW

Onze vaste rubriek ‘Klant aan het woord’ is een mooie gelegenheid om een van onze klanten aan jullie voor te stellen en jullie een kijkje achter de schermen van zijn of haar bedrijf te geven. Bovendien kan natuurlijk niemand beter vertellen hoe de samenwerking met ons kantoor bevalt dan onze klanten zelf!

In deze editie is het woord aan Erik van Roessel, zelfstandig ondernemer en eigenaar van IMPACTUS. Hij vertelt meer over zijn nieuwe bedrijf én heeft een mooie uitnodiging aan jou als lezer!

Q: Erik, dank je wel dat je de tijd wilt nemen voor deze ‘Klant aan het Woord’. Zou je in het kort kunnen vertellen wie je bent?

A: Mijn naam is Erik van Roessel. Ik ben 39 jaar, geboren en getogen Tilburger. Sinds 2016 woon ik samen met mijn partner en drie kinderen in Berkel-Enschot, waar ook mijn kantoor is gevestigd.

Q: Werk je al lang als zelfstandig ondernemer?

A: Zelfstandig ondernemer ben ik sinds 2019. Daarnaast heb ik in 2022 mijn bedrijf IMPACTUS opgericht. Hiermee help ik ondernemers, zakelijk leiders en professionals bij het creëren van resultaat, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.

Q: En wat deed je voorafgaand aan het zelfstandig ondernemerschap?

A: Ik heb bijna 20 jaar zelf in de business-wereld gewerkt, als zakelijk leider en ondernemer, binnen het MKB en bij Corporates. Dat was voornamelijk bij technische dienstverleners. Het was voor mij uiteindelijk een bewuste keuze om zelf uit de business te stappen en me te gaan richten op het coachen van mensen in de business. Ik weet uit eigen ervaring hoe turbulent die omgeving vaak is en kan op deze manier mensen trainen zo krachtig en effectief mogelijk (zelf)leiderschap te tonen. nemen.

Q: Dat klinkt als een mooie missie! Op welke manieren bied je dit aan aan je klanten?

A: IMPACTUS biedt een-op-een Performance Coachingstrajecten en trainingen aan op het gebied van krachtig en effectief leiderschap. Met de coachingstrajecten richt ik me in het bijzonder op de echt gedreven ondernemers en zakelijk leiders, die hun zakelijke of persoonlijke leven naar een volgend level willen tillen. Die inzicht willen krijgen in zichzelf en/of hun onderneming en daarmee zo veel mogelijk impact willen maken.

Ondernemen is topsport. En in de topsport heb je ook een coach nodig die jou laat zien wie je bent en wat je kunt. Iemand die met je kijkt naar wat je al hebt bereikt én wat je zou kunnen bereiken. En die jou laat zien welke acties noodzakelijk zijn om jouw doelen te behalen. In je zakelijke en persoonlijke leven werkt dat net zo. En die coach ben ik. In feite haal ik mijn klanten van de tribune af en zet ik ze op het speelveld richting het gewenste resultaat. Ik zet ze in de juiste actiestand.

De verschillende trainingen van IMPACTUS focussen zich op krachtig leiderschap en het krijgen van inzicht in onwerkbare patronen. Daarnaast bied ik trainingen op het gebied van effectieve, krachtige communicatie en hoe je zo sterk en succesvol mogelijk leiding kunt geven in turbulente tijden, tijdens een verandertraject. Door deze trainingen zullen mensen een stevig fundament ervaren om van daaruit meer impact te kunnen maken op hun eigen leven en dat van hun omgeving.

Q: Over ‘turbulente tijden’ gesproken, heb je het idee dat er momenteel meer behoefte aan coaching en begeleiding is dan voorheen? Er speelt de laatste jaren natuurlijk nogal wat in de wereld om ons heen.

A: Dat is zeker waar. Eigenlijk is verandering de enige constante in het leven. Het gaat erom hoe we met verandering omgaan. We zijn vandaag de dag – misschien wel meer dan ooit – onderhevig aan ‘omstandigheden’ die ons leven bepalen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de recente Corona-pandemie. En dan is de vraag ‘Hoe beleven we die? Gedragen we ons hierin als slachtoffer of als eigenaar?’ Daarin heb je een eigen keuze.

De Performance Coachingstrajecten en de trainingen van IMPACTUS laten je zien hoe je eigenaar kunt zijn en blijven. Je hoeft geen slachtoffer van de situatie te worden. Je leert hoe je ondanks turbulente tijden en omstandigheden stappen kunt zetten, door simpelweg te doen wat nodig is om de resultaten die je wilt behalen ook écht te halen. De omstandigheden zijn niet bepalend, jíj bepaalt.

Q: Zou je, na dit mooie en krachtige statement, iets willen vertellen over je samenwerking met ons kantoor? Hoe en wanneer ben je klant bij ons geworden?

A: Het eerste contact met Twan van de Wiel dateert al van heel wat jaren geleden. In 2010 hebben we samengewerkt, vanuit een retailonderneming waar ik destijds bij betrokken was. Toen ik in 2019 weer besloot als zelfstandig ondernemer verder te gaan en een administratiekantoor nodig had, voelde het voor mij heel logisch om weer voor TvdW te kiezen. Sindsdien helpen jullie mij met de boekhouding van mijn onderneming en met advies op fiscaal en boekhoudkundig gebied. Ik verwerk zelf mijn boekingen in het online programma iMuis (King Finance) en jullie zorgen er vervolgens voor dat die allemaal gecontroleerd en verwerkt worden.

Q: Klopt, en dat doen we met veel plezier! Wat bevalt je het meest aan onze manier van werken? Wat is ‘typisch TvdW’ wat jou betreft?

A: Wat ik het meest waardeer – en dat is al zo vanaf het eerste contact met Twan in 2010 – is het persoonlijke contact. Dat is bij jullie écht persoonlijk. Je bent geen nummer of ‘een van de vele klanten’. Jullie weten echt wie ik ben en wat ik doe. Ook is het fijn dat je een vast aanspreekpunt hebt en dat je diegene altijd rechtstreeks kunt benaderen wanneer je vragen hebt. Dat vind ik erg prettig werken. Voor mijn ondernemingen is TvdW echt de perfecte partner en ik kan jullie dus ook van harte aanbevelen aan anderen!

Q: Dat is heel fijn om te horen. Daar doen we het voor! Heb je, aan het begin van dit nieuwe jaar, speciale plannen of doelen voor IMPACTUS? Wat hoop je in 2023 te gaan neerzetten?

A: In 2023 ga ik IMPACTUS zeker verder uitbouwen! Er komen aanvullende trainingen, die ik zowel individueel als incompany ga geven. Mijn belangrijkste doel is om zoveel mogelijk mensen te laten zien hoe ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Hoe ze, zowel zakelijk als privé, de meest krachtige en effectieve versie van zichzelf kunnen worden. Op die manier kunnen ze echt impact maken op hun eigen leven én op dat van de mensen om hen heen. Dat is het mooiste aan mijn werk, dat mensen dat inzicht krijgen en daarnaar gaan leven!

Q: We hopen natuurlijk dat jij met IMPACTUS die impact op veel van jouw klanten gaat maken! Heb je aan het einde van deze ‘Klant aan het Woord’ nog iets wat je aan onze lezers wilt meegeven?

A: Jazeker! Ik wil ze letterlijk iets meegeven: ik wil hen namelijk uitnodigen voor een High Performance Sessie die ik speciaal voor de klanten van TvdW organiseer. Deze zal op 23 februari aanstaande plaatsvinden, van 9.00 tot 12.30 uur in het Van der Valk Hotel Tilburg. Voor meer informatie over de inhoud van deze sessie kan iedereen een kijkje nemen op mijn website (https://www.impact-us.nl/trainingen-events/high-performance-sessie/. Daar kun je je dan ook aanmelden. Maar een mailtje sturen naar info@impact-us.nl mag ook altijd. En het mooie is: voor klanten van TvdW is deze sessie helemaal kosteloos! Je hoeft alleen maar te komen opdagen. Ben jij erbij?

Q: Dat is een prachtig aanbod, Erik. Dank je wel daarvoor! Hopelijk gaan veel van onze klanten gebruik maken van je uitnodiging.

We willen je hartelijk bedanken voor dit leuke interview en hopen je nog lang tot onze klanten te mogen rekenen. Veel succes met IMPACTUS!


IMPACTUS

Raadhuisstraat 44

5056 HD Berkel-Enschot

E: info@impact-us.nl

W: www.impact-us.nl

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord