• Stichting Beheer & Exploitatie Bredeschool Oisterwijk
  • Stichting Beheer & Exploitatie Bredeschool Oisterwijk
  • Stichting Beheer & Exploitatie Bredeschool Oisterwijk
  • Stichting Beheer & Exploitatie Bredeschool Oisterwijk
  • Stichting Beheer & Exploitatie Bredeschool Oisterwijk
Klant aan het woord:
Stichting Bredeschool Oisterwijk

In de juli editie van klant aan het woord hebben we Stichting Beheer & Exploitatie Bredeschool Oisterwijk.

Stg. Beheer & Exploitatie Brede Schoolgebouwen Oisterwijk beheert en exploiteert 4 brede schoolgebouwen namens de gebouweigenaar (gemeente) en de besturen van de gehuisveste kernpartners binnen de brede schoolgebouwen.

Gehuisveste kernpartners per brede schoolgebouw zijn verschillend en kunnen bestaan uit een of meerdere onderwijsorganisaties; een wijkcentrum,; een sportzaal; een peuterspeelzaal en voor of naschoolse opvang. Het bestuur van de beheerstichting wordt gevormd door gemandateerde vertegenwoordigers namens de besturen van de gehuisveste kernpartners. Het bestuur laat zich technisch en administratief ondersteunen door een externe beheerorganisatie. Het bestuur heeft procuratie op basis van jaarlijks bestuurlijk goedgekeurde en door de besturen                 van de gehuisveste kernpartners en de gebouweigenaar vastgestelde exploitatiebegroting/brede schoolgebouw/kernpartner.

Het stichtingsbestuur beschikt niet over eigen financiële middelen en is als rechtspersoon ingeschreven bij de KvK.

Het bestuur laat zich via de penningmeester administratief ondersteunen door een externe administratiekantoor voor de benodigde financiële kwartaal- en jaarrapportages/brede schoolgebouw/kernpartner.

  • Waar ben je momenteel mee bezig (ontwikkelingen)?

Het jaarlijks inhoud geven aan een doelmatig en efficiënt huisvestingsbeleid binnen de strakke overheidswet- en regelgeving, de bestuurlijk lokaal vastgestelde huisvestingsverordering en vigerende bestuursovereenkomsten tussen gebouweigenaar en de gehuisveste kernpartners en medegebruikers.

 

  • Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Via een kernpartner die reeds jaren positieve ervaring had opgedaan en op basis van marktverkenning vooraf en opgedane interne ervaring aanloopperiode na oprichting.

 

  • Hoe zou jij TvdW beschrijven?

Kleine doch flexibele no- nonsens organisatie. Deskundig en korte lijnen.

 

  • Waarin ondersteunt TvdW jou?

De administratieve invulling, budgetbewakingsrapportages, voorbereiden van de periodieke betalingen door de penningmeester, financiële kwartaal en jaarrapportages totaal en per kernpartner/brede schoolgebouw.

 

  • Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

Optimaliseren van bestaande administratieve processen

Bij voorkeur gedetailleerde budgetbewaking/brede schoolgebouw/kernpartner-gebouweigenaar (jaarrekening).
Mogelijke uitbreiding van een nog op te richten brede schoolgebouw binnen Oisterwijk
Mogelijke uitbreiding met andere schoolgebouwen ten gevolge van een gemeentelijke herindeling/samenvoeging per 01-01-2021.

Streven naar continuïteit in de samenwerking en evaluatiemoment jaarlijks

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord