• Marcel en Lea Bossers – Nederland Bruist B.V.
  • Marcel en Lea Bossers – Nederland Bruist B.V.
  • Marcel en Lea Bossers – Nederland Bruist B.V.
Klant aan het woord:
een Bruisend voorbeeld!
OOSTERHOUT. Romantiek. in the city. Interview. Marcel & Lea Bossers - PDF Free Download

Marcel en Lea Bossers

In de maart editie van TvdW klant aan het woord staan dit keer Marcel en Lea Bossers van Nederland Bruist centraal. Nederland Bruist is sinds maart 2006 een organisatie die gratis glossy magazines uitgeeft.Met 36 edities en een oplage van bijna 270.000 magazines zijn wij een grote en succesvolle formule in diverse regio’s in Nederland, België én Ibiza. Sinds 2018 beschikt Nederland Bruist ook over een abonnementsvorm. In april 2019 komen er drie nieuwe regio’s bij: Marbella Bruist, Overbetuwe Bruist en Oirschot-Best Bruist. Bruist wilt groeien naar 50 edities.

De magazines zijn stad/regio gebonden: voor een bepaalde stad worden allerlei wetenswaardigheden over uitgaan, winkelen en recreëren in één magazine samengebracht. Deze artikelen worden aangevuld met vaste onderdelen zoals een stadsplattegrond, een puzzel, trends, recepten, prijsvragen, evenementenkalenders, theaterinfo en presentaties van bruisende zaken uit de stad.

Nederland Bruist heeft er bewust voor gekozen om iets uit te stralen in een handzaam formaat met een hoog bewaargehalte. Het hoge bewaargehalte wordt bereikt door verschillende onderwerpen in het magazine te plaatsen. Het magazine wordt op hoog kwaliteit papier afgedrukt en is geschikt voor alle leeftijden om te lezen, maar ook om te adverteren. De magazines van Nederland Bruist zijn van een vierkant formaat.

Naast de print heeft Nederland Bruist eigen Facebookpagina’s en website voor haar verschillende edities. Dus ook online is Bruist actief.

Waar ben je momenteel mee bezig (ontwikkelingen)?

Bruist wil groeien naar 50 edities. Om de groei te realiseren hebben we ons Franchiseformule herschreven. Dus we zijn niet alleen op zoek naar commerciële toppers maar ook naar Franchisenemers.

Hoe ben je bij TvdW terecht gekomen?

Onze sportschool was vlakbij de oude locatie van TvdW, zo zijn wij in aanraking gekomen met Twan en het administratiekantoor.

Hoe zou jij TvdW beschrijven?

Ik zou TvdW beschrijven als een vriendelijk, behulpzaam, adviserend en ondersteunend kantoor.

Waarin ondersteunt TvdW jou?

TvdW ondersteund ons met het periodiek controleren van de administratie, btw-aangifte en het maken van de jaarrekeningen.

Wat zijn je toekomst plannen en hoe denk je dat wij jou daarbij kunnen helpen?

Bruist helpt ondernemers om op een unieke manier zichzelf te presenteren. Het Bruist magazine onderscheidt zich doordat het een klein vierkant en handzaam formaat heeft, het magazine aan 1 bepaalde stad gerelateerd is en het gratis mee te nemen is uit verschillende winkels, restaurants, cafés, etc.  Bovendien staat er elke maand een ander thema centraal.

Onze doelstelling is om in zo veel mogelijk steden een glossy stadsmagazine uit te geven en te groeien naar 50 edities.

Tot slot

Bruist komt sinds vorig jaar ook al uit op Ibiza en sinds dit jaar maart ook op Marbella.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord