• Ruud Sneep – Uitgetypt.nl
  • Ruud Sneep – Uitgetypt.nl
  • Ruud Sneep – Uitgetypt.nl
Startup maakt flinke
groeispurt door
Interviews Transcriberen?

Ruud Sneep

Sinds 2013 is de startup Uitgetypt.nl klant bij Administratie- en Advieskantoor TvdW. Graag vertelt Ruud Sneep, die samen met Jacco de Vos eigenaar van Uitgetypt is, meer over hun bedrijf en over onze samenwerking.

“Uitgetypt.nl is gespecialiseerd in het transcriberen van audio. Dat houdt in dat we opgenomen audio, zoals interviews en vergaderingen, omzetten in tekst. Ons bedrijf opereert momenteel in meer dan tien landen en we hebben onder andere vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje en Brazilië. Om een indicatie te geven: we hebben het afgelopen jaar meer dan 50 miljoen seconden aan audio uitgetypt, oftewel bijna 15.000 uur aan monologen, dictaten, interviews, groepsgesprekken en vergaderingen omgezet van audio naar tekst.”

Door de overname van een concurrent op de Nederlandse en Duitse markt is Uitgetypt.nl sinds medio 2016 in Nederland en Duitsland marktleider op het gebied van transcriptie. En volgens de eigenaren is de rek er nog lang niet uit: de groei wordt momenteel voortgezet, onder andere door het lanceren van een eigen applicatie voor het transcriberen van audio.

Kunnen jullie iets vertellen over hoe TvdW jullie helpt in jullie onderneming? Ruud Sneep vertelt: “Om te beginnen helpen zij ons om de financiële huishouding van ons bedrijf gezond te houden. Wij zijn nu eenmaal een bedrijf waar de kosten ruim voor de baten gaan. De medewerkers van TvdW bieden inzicht in het risico van onze debiteurenpositie en zorgen ervoor dat dit niet te groot wordt. Ook zijn we blij met de adviezen die ze geven op het gebied van de veranderende wet- en regelgeving.

Wat zijn voor jullie de pluspunten van de samenwerking met TvdW? Ruud vertelt: “Dat is sowieso hun advies en hun expertise. Bij een bedrijf als het onze, dat internationaal opereert, een concurrent heeft overgenomen en een enorme groei doormaakt, ontstaan nu eenmaal veel vragen. Via Twan en zijn medewerkers krijgen we snel de juiste antwoorden. Verder zijn ze altijd goed bereikbaar op het moment dat er contact gewenst is. Ook waarderen we het persoonlijke contact enorm. We zijn heel blij met hun betrokkenheid bij onze organisatie.”

En wij zijn blij met deze mooie woorden van Uitgetypt.nl. We blijven graag met hen samenwerken en wensen hen veel succes met hun bedrijf!

Uitgetypt.nlZuider Kerkedijk 206
3079 PB Rotterdam
T: 085-4015760
E: info@uitgetypt.nl

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord
×