• Lees de augustus editie van Wijze Raad Actueel
Een fiscale vraag?
TvdW denkt met je mee!

TvdW is lid van De BelastingRaadgevers:

Dit lidmaatschap biedt zowel u als ons verschillende voordelen:

  1. Kwaliteit van dienstverlening en advies : BelastingRaadgevers-leden vinden kwaliteit belangrijk. BelastingRaadgevers zorgt voor adequate opleidingen om bij te blijven en biedt professionele ondersteuning zodat wij goed op de hoogte zijn en blijven en u op een correcte wijze van dienst kunnen zijn.
  2. Up-to-date kennis van zaken: Door het gebruik van specifieke toepassingen van BelastingRaadgevers op onze werkgebieden, zijn wij ook op de hoogte van allerlei wijzigingen, rechtspraak, maar ook modellen waardoor wij altijd actueel kunnen zijn.
  3. Laagdrempelig en oplossingsgericht: Natuurlijk kennen wij de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn zelf ondernemer en spreken de taal van onze klanten. Onze vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen en dat er binnen ons kantoor geen van negen-tot-vijf-cultuur bestaat.

De Belastingraadgevers geven regelmatig Wijze Raad Actueel nieuwsbrieven uit. Een archief van deze nieuwsbrieven is te vinden op onze fiscale dienstenpagina. U kunt de augustus editie ook hier lezen.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord