• foto pand tvdw
Een interview met
Twan van de Wiel

Het is alweer een tijdje geleden dat we jullie hebben geïnformeerd over de situatie rondom Twans gezondheid. Wellicht heeft u eerder via Facebook of op onze website het interview gelezen dat onze collega Beau met Twan heeft gehad. Dit gesprek kunt u nog steeds lezen via deze link. Daarin vertelt Twan zelf over zijn ongeluk en het herstel tot op dat moment.

We zijn inmiddels een aantal maanden verder en Twan heeft niet stilgezeten. In dit artikel willen we jullie weer helemaal op de hoogte brengen door middel van een update.

Twan verblijft momenteel nog steeds in revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Hij is daar nog iedere dag volop bezig met zijn revalidatie, waarbij hij langzaam maar zeker vooruitgang boekt. Ook al is het een lange weg, Twan blijft positief en zet zich voor 100% in. De revalidatie is er nu vooral op gericht dat hij zelfstandig genoeg kan functioneren om naar huis te gaan. De artsen verwachten dat dit eind juni of begin juli zal kunnen. Twan zal dan thuis verder gaan met  revalideren.

Ook qua werk begint Twan langzaamaan weer wat dingen op te pakken. Hij is op de achtergrond alweer betrokken bij bepaalde dossiers en vraagstukken. Ook is hij momenteel al per mail te bereiken. Mocht u een vraag aan hem willen stellen, dan kan dit via twan@twanvandewiel.nl. Hij zal deze wellicht niet direct kunnen beantwoorden, maar u kunt binnen 1 à 2 dagen een reactie van hem verwachten. Vanaf juli hoopt Twan weer voor een paar uur per dag aan de slag te kunnen.

Op ons kantoor hebben we de afgelopen periode uiteraard niet stilgezeten. De eerste maanden na Twans ongeval waren erg druk en hectisch. We hebben ons uiterste best gedaan om alle werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen voortzetten, maar konden soms niet voorkomen dat dit iets langer op zich liet wachten dan gebruikelijk. We zijn heel dankbaar dat we daarbij altijd op uw begrip en geduld mochten rekenen. Ook de steunbetuigingen richting Twan waren en zijn hartverwarmend.

Per 1 september verwelkomen we een nieuwe medewerkster, die we op korte termijn aan u zullen voorstellen. De komst van onze nieuwe medewerkster zal er, samen met de (gedeeltelijke) terugkeer van Twan, voor zorgen dat we u weer op volle kracht van dienst kunnen zijn en u op alle fronten onze vertrouwde service en aandacht kunnen verlenen.

We hopen u hiermee weer wat helderheid over Twan en TvdW te hebben gegeven. Heeft u toch nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Bel of mail ons gerust. We staan – als vanouds – graag voor u klaar!

Hartelijke groet namens het hele TvdW-team

 

 

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord