• Ten onrechte verzonden naheffingsaanslag omzetbelasting 2e kwartaal of juni 2021
Aanslag omzetbelasting ontvangen
Let op!

De Belastingdienst maakt op hun website melding van het volgende:

“Hebt u vanwege een aangifteverzuim een naheffingsaanslag omzetbelasting over het 2e kwartaal 2021 of over juni 2021 ontvangen – met dagtekening 28 augustus 2021? Maar hebt u wel op tijd aangifte gedaan en daar een ontvangstbevestiging voor ontvangen? Dan hebben wij deze naheffingsaanslag onterecht opgelegd.

Door een technisch probleem is er iets misgegaan met het verwerken van uw aangifte. Wij gaan alsnog uw aangifte goed verwerken. De aanslag wordt aangepast op basis van de aangifte die u al op tijd hebt ingediend. U krijgt daarover nog bericht.

Omdat we de aangiften handmatig moeten verwerken, kan het nog enkele weken duren voordat u bericht krijgt. Als het langer duurt, zullen we in dit bericht daarover een update plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.”

U hoeft zelf geen actie te ondernemen. De belastingdienst verwerkt alsnog uw aangifte en zij sturen u een bericht daarover.

U hoeft de naheffingsaanslag en boete ook niet te betalen, en er hoeft ook geen bezwaar gemaakt te worden.

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord