• Terugblik op 2021
  • Terugblik op 2021
  • Terugblik op 2021
Met een goed gevoel terugkijken
op een succesvol jaar

We kunnen met recht stellen dat ook 2021 voor velen van ons weer een ‘vreemd’ jaar was. Na het (eerste) Coronajaar 2020 gaat ook 2021 de boeken in als een jaar dat anders liep dan we hadden gehoopt of verwacht. Maar … gelukkig hoeft ‘anders’ niet per se ‘slechter’ te betekenen. Integendeel: voor TvdW was het een mooi en succesvol jaar, waar we met een goed gevoel op terugkijken.

Goede mix tussen thuis en op kantoor werken

Zowel zakelijk als persoonlijk is 2021 een mooi jaar geworden voor ons team. We hebben met elkaar een goede mix gevonden tussen thuis en op kantoor werken, waardoor we altijd bereikbaar waren en er als vanouds voor onze klanten hebben kunnen zijn. Het werken op afstand bleek ook onderling een prima oplossing, waarin we een goed draaiende modus hebben kunnen vinden.

Een lastig puntje was het vinden van nieuw personeel. Er is steeds meer vraag van bedrijven die hun administratie aan ons willen uitbesteden of ons interim willen inschakelen. De juiste persoon op de juiste plek weten te zetten is niet altijd eenvoudig, maar … met de komst van onze nieuwe medewerker Bob Klooster, die ons team per 1 december is komen versterken, zijn we weer helemaal compleet!

Mooie mijlpalen

Voor ons was 2021 ook een jaar van mooie jubilea: ons kantoor bestond in december namelijk maar liefst 17,5 jaar én bovendien had zowel Bas als Marcel een mooie mijlpaal te vieren. Beiden waren dit jaar al 15 jaar in dienst bij TvdW. We zijn dankbaar dat we al zo veel jaren op onze klanten én op deze twee toppers in ons team mogen rekenen!

In het afgelopen jaar hebben we weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Helaas was ook afscheid nemen van bestaande klanten niet te vermijden: door de Coronasituatie waren sommigen van hen genoodzaakt hun bedrijf te verkopen of op te geven. Een van de vele nare gevolgen van deze onzekere periode. Ook hierbij proberen we onze klanten uiteraard zo goed mogelijk bij te staan.

Groeien als bedrijf geen prioriteit

Gelukkig staan wij desondanks nog stevig en solide in onze schoenen: ons bedrijf is ook het afgelopen jaar weer gegroeid en krijgt steeds meer bekendheid in onze regio. We merken dat onze persoonlijke, klantgerichte en toegankelijke manier van werken door veel mensen wordt gewaardeerd. De pijlers waarop ons bedrijf is gebouwd, spreken mensen aan. En daar zijn we blij mee! Ook in 2022 zullen we ons uiterste best blijven doen onze klanten te ondersteunen en begeleiden bij al hun vragen. Voor ons is groeien als bedrijf daarbij geen prioriteit. Een stabiele voortgang van hoe we bezig zijn, waarin we de volle aandacht aan onze bestaande en nieuwe klanten kunnen geven, is voor ons het belangrijkst.

We willen u heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking of het contact in het afgelopen jaar. Laten we toosten op een mooi nieuw jaar, waarin wij als team weer met enthousiasme en toewijding voor u klaar staan!

Terug naar overzicht
Cookies
Wij maken gebruik van cookies zoals omschreven in ons Privacy document. Klik op onderstaande button als u hiermee akkoord gaat. Of klik hier om deze melding te verbergen
Akkoord